Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

TIE

AJANKOHTAISTA:

♦ Mielen Portaat toivottaa Hyvää ja ihanaa Uutta vuotta 2018 kaikille! (1/2018)

♦ Muutama terapiapaikka avoinna Lohjalla sekä Espoossa. Kysy lisää! (1/2018)

♦ Mielen Portaiden Viherlaakson toimitilan kuvia:  VIHERLAAKSON TOIMITILA (1/2018). Toimitila mahdollistaa paremmin niin terapia-asiakkaiden kanssa työskentelyn kuin myös työnohjausten toteuttamisen. 

Nettiterapian avulla on mahdollista myös tehdä työnohjausta, jonka avulla tuetaan työssä jaksamista - kysy lisää! (1/2018)

 Yksilöpsykoterapiassa on nyt myös mahdollisuus nettiterapiaan. Terapian aloitus on aina kuitenkin Mielen Portaiden toimitiloissa joko Lohjalla tai Espoossa. Nettiterapian kustannus on Mielen Portaiden hinnaston mukaisesti yksilöterapian hinta. (3/2017)

Mielen Portaat avasi Facebook-sivunsa, jossa ajankohtaisia tietoja vapaana olevista / vapautuvista terapiapaikoista tai mahdollisista koulutuksista! (2/2017)

Olen aloittanut Tampereen yliopiston alaisuudessa Kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutin opinnot, jotka johtavat yksilöpsykoterapeutin pätevyyteen (valmistun 5/2018). Kysy vapaita yksilöterapia-aikoja! (2/2017)

♦ Kelan kuntoutuspsykoterapioiden korvaavuus muuttui 1.1.2016 alkaen. Katso tarkemmat tiedot Kelan sivulta:

http://www.kela.fi/kuntoutuspsykoterapia_korvauksen-maara

♦ Mielen Portaat on hyväksytty KELA:n vaikeavammaisten kilpailutuksessa vuosille 2015-2018 psykoterapiasta, perheterapian saralta palveluntuottajaksi Länsi-Uudenmaan sekä Espoon vakuutuspiirissä. (9/2014)

♦ Mielen Portaiden toimitila Lohjalla on valmistunut. Kuvia toimitilasta: MIELEN PORTAAT TOIMITILA

♦ Vaativan erityistason perheterapiakoulutuksen päättötyö (2013):  Menetelmien käyttö eräässä traumafocusoidussa integratiivisessa lapsiperheterapiaprosessissa. Sisältö ja johdanto luettavissa: MENETELMIEN KÄYTTÖ ERÄÄSSÄ TRAUMAFOCUSOIDUSSA INTEGRATIIVISESSA LAPSIPERHETERAPIAPROSESSISSA 

♦ Introduction in Psychophysical psychotherapy (2011) lopputyö Myötätuntouupumus. Sisältö ja johdanto luettavissa: MYÖTÄTUNTOUUPUMUS

♦ Sosionomi YAMK-tutkinnon lopputyö (2010): Nopsa perhetyön menetelmien arviointi työntekijöiden näkökulmasta. Luettavissa kokonaisuudessaan: SOSIONOMIYAMKPÄÄTTÖTYÖ

♦ Perheterapeutti ET, psykoterapeutti koulutuksen päättötyö (2010): SISARUSTERAPIA - Intensiivihoidossa olevan lapsen ja perheen hoitomuoto. Sisältö ja johdanto luettavissa: SISARUSTERAPIA