Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 AJANKOHTAISTA:

♦ Korona-tilanne huomioiden psykoterapia on myös kevään 2021 osalta mahdollista toteuttaa etävastaanottoina tai lähikäynteinä huomioiden ajankohtaiset turvallisuusohjeet (maskien käyttö, käsihygienia sekä turvavälit). EMDR-terapia on myös mahdollista toteuttaa etävastaanoton kautta. Etäterapiasta sovitaan asiakkaan kanssa yhdessä. Sovittu lähikäynti on mahdollista muuttaa etävastaanotoksi joustavasti mahdollisten flunssaoireiden ilmaantuessa. Tulethan lähivastaanottokäynnille ainostaan terveenä! :)

♦ Työnohjaukset toteutetaan kevään 2021 osalta tilaajan toivomalla tavalla joko etätyönohjauksena tai lähiohjauksena huomioiden työnohjausyksikössä olevat toimintaohjeet sekä tarvallisuusohjeet.

♦ Mielen Portaat ovat HUS:in palvelustelituottaja 11/2020 lähtien lasten-, nuorten- ja aikuisten yksilöpsykoterapian sekä perheterapian osalta.

♦  Mielen Portailla ei ole mahdollisuutta ottaa uusia asiakkaita pitkään psykoterapiaan kevään 2021 aikana. Kysy mahdollisesti vapautuvista terapiapaikoista syksyn 2021 osalta aikaisintaan 4-5/2021, sillä tätä ennen en pysty varmuudella kertomaan vapautuvista paikoista! Akuuteissa kriisitilanteissa kysy mahdollisia vapaita aikoja! 

6/2018 lähtien mahdollisuus Kelan tukemaan kuntoutuspsykoterapiaan yksilöpsykoterapian osalta. Vastaanottoaikoja sekä Lohjalla että Espoossa. Kysy lisää! (6/2018) 

♦ Mielen Portaiden Viherlaakson toimitilan kuvia:  VIHERLAAKSON TOIMITILA (1/2018). Toimitila mahdollistaa paremmin niin terapia-asiakkaiden kanssa työskentelyn kuin myös työnohjausten toteuttamisen. 

Mielen Portaat avasi Facebook-sivunsa, jossa ajankohtaisia tietoja vapaana olevista / vapautuvista terapiapaikoista tai mahdollisista koulutuksista!  

♦ Kelan kuntoutuspsykoterapioiden korvaavuus muuttui 1.1.2016 alkaen. Katso tarkemmat tiedot Kelan sivulta:

http://www.kela.fi/kuntoutuspsykoterapia_korvauksen-maara 

♦ Mielen Portaiden toimitila Lohjalla on valmistunut. Kuvia toimitilasta: MIELEN PORTAAT TOIMITILA

♦ Vaativan erityistason perheterapiakoulutuksen päättötyö (2013):  Menetelmien käyttö eräässä traumafocusoidussa integratiivisessa lapsiperheterapiaprosessissa. Sisältö ja johdanto luettavissa: MENETELMIEN KÄYTTÖ ERÄÄSSÄ TRAUMAFOCUSOIDUSSA INTEGRATIIVISESSA LAPSIPERHETERAPIAPROSESSISSA 

♦ Introduction in Psychophysical psychotherapy (2011) lopputyö Myötätuntouupumus. Sisältö ja johdanto luettavissa: MYÖTÄTUNTOUUPUMUS

♦ Sosionomi YAMK-tutkinnon lopputyö (2010): Nopsa perhetyön menetelmien arviointi työntekijöiden näkökulmasta. Luettavissa kokonaisuudessaan: SOSIONOMIYAMKPÄÄTTÖTYÖ

♦ Perheterapeutti ET, psykoterapeutti koulutuksen päättötyö (2010): SISARUSTERAPIA - Intensiivihoidossa olevan lapsen ja perheen hoitomuoto. Sisältö ja johdanto luettavissa: SISARUSTERAPIA