Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

TYÖKOKEMUSPORTAAT PARATIISIIN?PORTAAT PARATIISIIN?

Työkokemukseni on moninainen. Olen jo nuoresta asti tehnyt töitä lasten sekä nuorten kanssa, ensin seurakunnan kerhojen- ja leirien ohjaajana, myöhemmin lastensuojelun eri saroilla. Väliin mahtuu myös 8-vuoden työkokemus kaupanalan työstä.

 

Lastensuojelussa olen työskennellyt yli 10-vuotta. Olen työskennellyt niin lastensuojelun avohuollon kuin sijaishuollon puolella. Avohuollon puolella työn painopiste on ollut lastensuojelun avohuollon tukitoimena kotiin tehtävässä perhetyössä/perheohjauksessa/sosiaaliohjauksessa. Lastensuojelun työ on ollut suunnitelmallista, muutokseen tähtäävää ja tavoitteena on ollut tukea perheiden arkielämän hallintaa ja voimavarojen löytymistä. Työhöni on kuulunut työskentely lasten ja nuorten kuin heidän perheidensä auttaminen sekä tukeminen ja yhteistyö eri verkostojen kanssa. Olen tehnyt myös useamman vuoden moniammatillisessa työryhmässä tehostettua perhetyötä, jossa tehostetun perhetyön työskentelymuoto on ollut pitkäkestoinen, intensiivinen ja vahva tukimuoto perheen kotiin. Tehostetun perhetyön kautta on pyritty tarjoamaan perheille kokonaisvaltaista ja hoidollista tukea. Sijaishuollon puolella olen työskennellyt pääsääntöisesti pitkäaikaishoitoa antavissa yksiköissä. Olen työskennellyt myös lyhyitä jaksoja lasten- ja nuorten vastaanottokodissa, jossa työskentely on lyhytaikaista, kun lapsi/nuori tarvitsee pysähtymistä, arviointia ja selvittelyä tilanteessaan.

 

Olen lisäksi toiminut lähes kuuden vuoden ajan lastenpsykiatrian poliklinikalla sosiaalityöntekijänä, jossa työnkuvaani kuuluivat perhetutkimukset, perhetyö, vanhempainohjaus, perheterapia sekä eri etuus- ja lastensuojeluasiat. Työhöni kuului myös lasten ja perheiden asioissa yhteistyö eri verkostojen kanssa.

 

Näiden lisäksi olen toiminut useamman vuoden työnohjaajana lastensuojelun sijaishuoltoyksiköille sekä perhehoitajille. 

Ammatinharjoittajana olen toiminut vuodesta 2011 lähtien päätoimisen työn ohella, tehden pääosin psykoterapiaa ja työnohjauksia, koulutuksia sekä konsultaatioita. Päätoimisena ammatinharjoittajana olen aloittanut 8/2017.